Retourneren

Retourtermijn: 14 dagen bedenktijd

Bij Something is het mogelijk om je bestelling te retourneren binnen de zichttermijn. Dit betekent dat je binnen 14 dagen je retour dient aan te melden en deze vervolgens binnen 14 dagen te retourneren. De retourkosten bedragen €8,23 per pakket.

Bestaat je bestelling uit meerdere producten? De bedenktijd begint te lopen na de dag waarop jij het laatste product hebt ontvangen. Uiteraard verzenden wij onze bestellingen met de grootste zorg, maar mocht de bestelling bij aankomst incompleet of niet in orde zijn, neem dan direct contact met ons op.

Wil je (een gedeelte van) jouw bestelling retourneren? Ook dat is geen probleem! Het retourneren van artikelen kan middels een retourzending. De retourkosten zijn voor rekening van de afnemer. 

Let op: artikelen die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast, zijn helaas niet te retourneren. Bij een eventuele schade aan de retourzending, een niet complete retourzending óf een ongefrankeerde zending, hebben wij de mogelijkheid hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade is ontstaan, dan hebben wij de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.

*Heb je gekozen voor een methode met betaalkosten dan worden deze afgehaald van het retourbedrag. 

Terugsturen
Retourneren is makkelijk! Je hoeft het label niet te printen. Klik hier om je retourlabel te downloaden (vul hiervoor je track en trace code in) of volg de link in je track en trace mail.

Pakketjes worden geretourneerd naar het onderstaande adres. Het juiste adres staat automatisch goed op het retourlabel.

Postbus 95 
4870 AB Etten-Leur

Retourvoorwaarden

  • Het artikel is niet gedragen
  • Het artikel is niet beschadigd
  • Alle kaartjes/tags zitten aan het product

Zodra we jouw volledige retourzending hebben ontvangen, sturen we je direct een ontvangstbevestiging via de e-mail. Na ontbinding zullen we het aankoopbedrag zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen 3-5 werkdagen, terugstorten op je rekening. 

Ruilen

Wil je het door jouw bestelde artikel omruilen? Ruilen is helaas niet mogelijk. Hiervoor dien je de door jouw bestelde artikelen te retourneren en het gewenste artikel opnieuw te bestellen. We vergoeden het bedrag van de teruggestuurde artikelen van de bestelling.

Moet een artikel worden geruild wegens een defect of een fout van ons, dan zijn de verzendkosten uiteraard voor onze rekening!

  

Alle tassen bekijken?
Bekijk het overzicht
Volg ons op Instagram voor leuke acties
Volg ons
Something-beeldmerk-wit

Something B.V.
Breda, Nederland

85731455

Klantenservice

Contact
Verzending & levering
Retouren
Mijn account

Shop

Crossbody cameratassen
Camera rugtassen
Alle tassen

Volg ons

Instagram
LinkedIn

©Something 2023

Algemene voorwaarden Privacy Cookies